Krimpen

Danpak - KrimpenDanpak beschikt over een professionele krimpafdeling. Deze afdeling heeft alle faciliteiten om in grote hoeveelheden de verpakking voor u op maat te maken. Uiteraard voldoet deze afdeling aan een hoge hygiëne standaard. Op deze afdeling wordt geheel volgens strenge hygiëne-eisen gewerkt.
Tijdens dit proces wordt er met een krimpmachine transparante folie om de producten verpakt. Vervolgens wordt de folie verwarmd waardoor deze krimpt en gespannen om de producten komt te zitten. Dit biedt een betere bescherming en geeft een goede zichtbare presentatie. De bakken worden gekrompen in de door u gewenste hoeveelheden met of zonder deksel. Tevens kunnen de krimpen worden voorzien van een krimpetiket.

Private label

We werken met eigen etiketten maar kunnen indien gewenst de dozen en/of krimpen van eigen private labels voorzien. Met klanten in binnen- en buitenland hebben wij expertise opgebouwd op het gebied van private labelling. Wij adviseren en ondersteunen u graag in de levering van uw private label producten. danpak-locatie-079-aangepast

De voordelen van bovengenoemde processen:

  • Uw voorraden worden snel en voordelig aangevuld.
  • De producten worden stofvrij verpakt.
  • Het verpakkingsproces wordt uit handen genomen.
  • U kunt met eigen etiketten gebruik maken van eigen artikelnummers.