BRC-Iop certificaat – mei 2018

Met trots willen wij u vertellen dat we wederom het BRC-Iop certificaat hebben behaald én voor de derde keer op een rij de hoogste waardering (AA). Met het behalen van deze certificering voldoet Danpak aan alle vereisten, zoals gesteld binnen de BRC/IoP-standaard, voor bedrijven welke verpakkingen voor levensmiddelen leveren en/of produceren. Elke medewerker bij Danpak mag zich zelf een schouderklopje geven want dit hebben we met elkaar wederom gepresteerd. Danpak is een bedrijf waarbij de mensen weloverwogen te werk gaan. Hygiënisch werken en een veilig product leveren zit in ons DNA; super team!

 
 

Jubilaris bij Danpak – april 2018

Henri Modderkolk was deze maand 20 jaar in dienst bij Danpak International B.V. als medewerker Technische Dienst. De algemeen directeur heeft een korte speech gehouden waarin hij werd omschreven als een trouwe en vakbekwame kracht waarop iedereen kan rekenen. Zijn expertise en besef van kwaliteit zorgen ervoor dat dagelijks alles op rolletjes blijft lopen. Dit heugelijke feit werd met alle collega’s gevierd.

 
 
 

Made in Apeldoorn – februari 2018


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wist u dat er zoveel exporterende bedrijven in Apeldoorn gevestigd zijn? Veel interessante interviews zijn gebundeld in een boek en website “Made in Apeldoorn” . Wilt u meer lezen over Danpak, de leverancier van aluminium verpakkingen, klik dan op de link:
 
Made in Apeldoorn

 

Zorg voor elke zending – september 2017

transport cooperation with Danpak International

Om snel en efficiënt in te kunnen spelen op de vraag van onze klanten zijn wij sinds dit jaar ook de samenwerking aangegaan met Beekman Transport B.V. te Apeldoorn. Beekman Transport beschikt over een groot en modern transport netwerk en verzorgt dagelijks het vervoer van onze producten. De communicatielijnen zijn kort, snel en duidelijk waardoor zij in staat zijn om altijd op tijd op het juiste adres te leveren. Deze samenwerking is bezegeld met vrachtwagendoeken, voorzien van ons beeldmerk.

 

 
Jubilaris bij Danpak – september 2017
Yaṣar Sertkaya is deze maand 20 jaar werkzaam bij Danpak International B.V. als productiemedewerker. Yaṣar is onze saladebakjes specialist. Miljoenen bakjes heeft hij inmiddels met veel zorg en netheid verpakt. Wij danken Yaṣar voor zijn constante inzet en het feit dat er al die jaren steevast op hem gerekend kan worden. Ook in de komende jaren mag hij niet ontbreken binnen het team van Danpak.
 
 
Jubilaris bij Danpak- juli 2017

Herman van Beek is sinds 1 juli dit jaar 20 jaar in dienst bij Danpak International B.V. als logistiek medewerker. Daarom was het maandagochtend om 10.00 uur eerst tijd voor koffie met gebak, waarbij Herman bedankt werd voor zijn inzet de afgelopen jaren als trouwe en loyale medewerker. Wij hopen dat hij nog vele jaren deel mag uitmaken van ons team!

 

 

 

PLMA beurs, RAI Amsterdam – mei 2017

Wij kijken tevreden terug op de PLMA beurs in de RAI in Amsterdam op 16 en 17 mei. De PLMA is ’s werelds grootste private labelbeurs waar fabrikanten, inkopers en leveranciers elkaars ontmoeten. Dit jaar hebben we weer leuke en interessante gesprekken gevoerd over onze producten en welke mogelijkheden wij kunnen bieden op het gebied van private label. Bij deze willen wij onze bezoekers bedanken voor hun interesse.
Was u er niet bij op de beurs maar wilt u graag meer informatie over wat Danpak voor u kan betekenen; op de pagina “Contact” kunt u het online contactformulier invullen en verzenden.

 

BRC AA certificaat – maart 2017

Eind maart 2017 heeft Danpak het BRC/IoP-certificaat – grade AA behaald. Dit is de hoogst haalbare norm voor verpakkingen van voedingsmiddelen. Met deze certificering toont Danpak aan, als producent van verpakkingsmaterialen, dat hygiëne en het waarborgen van kwaliteit gegarandeerd is voor onze afnemers. Daarnaast zijn we door onze auditor gecomplimenteerd voor de betrokkenheid en kennis van onze werknemers.
U kunt het nieuwe BRC certificaat downloaden van onze pagina “Kwaliteit”.

 

Nieuw stapeleiland – februari 2017
Danpak heeft een nieuw stapeleiland toegevoegd aan haar machinepark. Deze machine is speciaal voor Danpak ontwikkeld. Dit uiterst moderne stapeleiland is ter uitbreiding van de productie- en verpakkingsmogelijkheden.

 

 
 
 
 
 
 
 
Vacatures

Danpak - NieuwsBij Danpak werken gedreven mensen met gevoel voor hygiëne en kwaliteit. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen om ons team te versterken.

 

 

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd om bij Danpak te werken, stuur dan je open sollicitatie naar pasqualle@danpak.nl.