79% van alle verpakkingen gerecycled in 2018 – november 2019

We zijn erg succesvol in Nederland als het gaat om recycling van verpakkingen. Met de behaalde 79% zijn we ruim boven de doelstelling van 70% uitgekomen, waarbij de doelstelling van de EU zelfs op 55% lag.

De recycling resultaten van metalen verpakkingen komt zelfs uit op 95% van wat op de markt is gebracht! 
 
 
 
 

 

Leuke vacature voor vakantiewerk! – mei 2019

Heb je zin om binnen een leuk, gezellig en informeel team aan het werk te gaan in de maanden mei tot en met augustus, klik dan op onderstaande vacature voor meer informatie.

Deze vacature staat niet meer open.

 

PLMA beurs – mei 2019

Op 21 en 22 mei staan we met Danpak International weer op de PLMA beurs met onze nieuwe stand. Een mooie gelegenheid om kennis te maken of bij te praten. U kunt ons vinden in Hal 12, stand N-241

 

 

 

 

 
Debora Rolfes-Fluit 20 jaar in dienst – augustus 2018

Mijlpalen zijn er om slingers aan te hangen! En dat hebben alweer mogen doen. Ook Debora is al 20 jaar bij Danpak International in dienst. Tijdens een praatje met haar, onder het genot van koffie en stuk taart, wist zij ook leuke anekdotes te vertellen over deze periode. Er is veel gebeurd en veranderd en nog steeds is zij blij dat zij deel uitmaakt van ons team en wij zijn nog steeds heel blij met Debora en hopen dat ze ook minstens de komende 20 jaar bij ons blijft.
 
 
 
 
 
 
 
 
BRC-Iop certificaat – mei 2018
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Met trots willen wij u vertellen dat we wederom het BRC-Iop certificaat hebben behaald én voor de derde keer op een rij de hoogste waardering (AA). Met het behalen van deze certificering voldoet Danpak aan alle vereisten, zoals gesteld binnen de BRC/IoP-standaard, voor bedrijven welke verpakkingen voor levensmiddelen leveren en/of produceren. Elke medewerker bij Danpak mag zich zelf een schouderklopje geven want dit hebben we met elkaar wederom gepresteerd. Danpak is een bedrijf waarbij de mensen weloverwogen te werk gaan. Hygiënisch werken en een veilig product leveren zit in ons DNA; super team!

 
 

Jubilaris bij Danpak – april 2018

Henri Modderkolk was deze maand 20 jaar in dienst bij Danpak International B.V. als medewerker Technische Dienst. De algemeen directeur heeft een korte speech gehouden waarin hij werd omschreven als een trouwe en vakbekwame kracht waarop iedereen kan rekenen. Zijn expertise en besef van kwaliteit zorgen ervoor dat dagelijks alles op rolletjes blijft lopen. Dit heugelijke feit werd met alle collega’s gevierd.

 
 
 

Made in Apeldoorn – februari 2018


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wist u dat er zoveel exporterende bedrijven in Apeldoorn gevestigd zijn? Veel interessante interviews zijn gebundeld in een boek en website “Made in Apeldoorn” . Wilt u meer lezen over Danpak, de leverancier van aluminium verpakkingen, klik dan op de link:
 
Made in Apeldoorn

 

Zorg voor elke zending – september 2017

transport cooperation with Danpak International

Om snel en efficiënt in te kunnen spelen op de vraag van onze klanten zijn wij sinds dit jaar ook de samenwerking aangegaan met Beekman Transport B.V. te Apeldoorn. Beekman Transport beschikt over een groot en modern transport netwerk en verzorgt dagelijks het vervoer van onze producten. De communicatielijnen zijn kort, snel en duidelijk waardoor zij in staat zijn om altijd op tijd op het juiste adres te leveren. Deze samenwerking is bezegeld met vrachtwagendoeken, voorzien van ons beeldmerk.

 

 
Jubilaris bij Danpak – september 2017
Yaṣar Sertkaya is deze maand 20 jaar werkzaam bij Danpak International B.V. als productiemedewerker. Yaṣar is onze saladebakjes specialist. Miljoenen bakjes heeft hij inmiddels met veel zorg en netheid verpakt. Wij danken Yaṣar voor zijn constante inzet en het feit dat er al die jaren steevast op hem gerekend kan worden. Ook in de komende jaren mag hij niet ontbreken binnen het team van Danpak.
 
 
Jubilaris bij Danpak- juli 2017

Herman van Beek is sinds 1 juli dit jaar 20 jaar in dienst bij Danpak International B.V. als logistiek medewerker. Daarom was het maandagochtend om 10.00 uur eerst tijd voor koffie met gebak, waarbij Herman bedankt werd voor zijn inzet de afgelopen jaren als trouwe en loyale medewerker. Wij hopen dat hij nog vele jaren deel mag uitmaken van ons team!

 

 

 

PLMA beurs, RAI Amsterdam – mei 2017

Wij kijken tevreden terug op de PLMA beurs in de RAI in Amsterdam op 16 en 17 mei. De PLMA is ’s werelds grootste private labelbeurs waar fabrikanten, inkopers en leveranciers elkaars ontmoeten. Dit jaar hebben we weer leuke en interessante gesprekken gevoerd over onze producten en welke mogelijkheden wij kunnen bieden op het gebied van private label. Bij deze willen wij onze bezoekers bedanken voor hun interesse.
Was u er niet bij op de beurs maar wilt u graag meer informatie over wat Danpak voor u kan betekenen; op de pagina “Contact” kunt u het online contactformulier invullen en verzenden.

 

BRC AA certificaat – maart 2017

Eind maart 2017 heeft Danpak het BRC/IoP-certificaat – grade AA behaald. Dit is de hoogst haalbare norm voor verpakkingen van voedingsmiddelen. Met deze certificering toont Danpak aan, als producent van verpakkingsmaterialen, dat hygiëne en het waarborgen van kwaliteit gegarandeerd is voor onze afnemers. Daarnaast zijn we door onze auditor gecomplimenteerd voor de betrokkenheid en kennis van onze werknemers.
U kunt het nieuwe BRC certificaat downloaden van onze pagina “Kwaliteit”.

 

Nieuw stapeleiland – februari 2017
Danpak heeft een nieuw stapeleiland toegevoegd aan haar machinepark. Deze machine is speciaal voor Danpak ontwikkeld. Dit uiterst moderne stapeleiland is ter uitbreiding van de productie- en verpakkingsmogelijkheden.

 

 
 
 
 
 
 
 
Vacatures

Danpak - NieuwsBij Danpak werken gedreven mensen met gevoel voor hygiëne en kwaliteit. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen om ons team te versterken.

 

 

Open sollicitatie

Ben je geïnteresseerd om bij Danpak te werken, stuur dan je open sollicitatie naar pasqualle@danpak.nl.