Kwaliteit door toewijding

In de productie werken zeer ervaren en gedreven mensen met heel veel aandacht voor het product, waardoor de best kwalitatieve bakken en schalen worden gemaakt. Wij beschikken over een eigen technische dienst waardoor wij ervoor zorgen dat storingen direct opgelost kunnen worden zodat de productie constant door blijft gaan. Onze productiecoördinator en technisch specialisten zien er op toe dat iedereen zijn werk goed kan doen. Er worden dagelijks door de kwaliteitscoördinator controles uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het productieproces en eindproduct aan alle eisen voldoet.

Kwaliteit van het product

Danpak KwaliteitDe producten van Danpak garanderen maximale houdbaarheid en kwaliteit. Zo zorgt de wanddikte van onze schalen ervoor dat de warmtebestendige en behoudende eigenschappen van aluminium optimaal tot hun recht komen. Dat maakt dat onze schalen en bakken uitermate geschikt zijn voor toepassing in die sectoren waar smaak tot de uiterste houdbaarheidsdatum bewaard moet blijven.

De aluminium schalen kunnen gebruikt worden voor de volgende toepassingen:

  • In de magnetron: De Europese Aluminium Folie Associatie (EAFA) heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het gebruik van aluminium in de magnetron en heeft in haar rapport geconcludeerd dat deze manier van verwarmen ongevaarlijk is voor voedsel en de magnetron.
  • In de oven: 35 minuten bij 220˚ C
  • Bij verhitting d.m.v. pasteuriseren (2 uur bij 100˚ C). Er dient wel rekening te worden gehouden met het feit dat aluminium donkerder kan verkleuren. Dit is een natuurlijke eigenschap zodra aluminium met vocht in contact komt
  • Invriezen -20˚C
  • Vermijd direct contact met sterk zoute en sterk zure producten

BRC gecertificeerd

Hygiëne is erg belangrijk in de foodindustrie. Vandaar dat Danpak serieus werk maakt van haar kwaliteitscontrolesysteem. Grondstoffen voor productie worden steriel aangeleverd en door ons met zorg verwerkt tot een eindresultaat dat aan alle hygiënevoorschriften beantwoordt. Danpak voldoet aan ISO- en HACCP richtlijnen en is reeds lange tijd BRC-IoP gecertificeerd. Kortom: met Danpak bent u verzekerd van een kwalitatief goed, veilig en hygiënisch eindproduct. Een kopie van ons BRC certificaat kunt u op deze pagina downloaden.

BRC certificate 2019-2020

Metaalunievoorwaarden

Op al onze offertes, opdrachten en overeenkomsten waarbij Danpak de verkopende partij is, zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Metaalunie van toepassing. Deze voorwaarden worden aangeduid als Metaalunievoorwaarden d.d. 01 januari 2019. Een afschrift van de Metaalunievoorwaarden kunt u op deze pagina downloaden.

Metaalunievoorwaarden 2019 – Nederlands