Jarenlange kennis van en ervaring met de productie van aluminium schalen, maakt dat Danpak zich marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bakkerij, salade-, groente- en vleesindustrie mag noemen. Om producten onder alle omstandigheden vers, stevig en krokant te kunnen houden, heeft research naar het verpakkingsmateriaal continu onze aandacht. Alleen de beste kwaliteit grondstoffen is goed genoeg voor onze eindproducten.

Danpak Toepassing producten Danpak onderscheidt zich van haar concurrenten door een uiterst flexibele productiewijze. Door de modulaire opbouw van onze productielijnen kan uw order bij eventuele ‘uitval’ van een van de machines gemakkelijk worden overgenomen door een andere productielijn. Omdat de matrijzen voor uw eindproduct voor diverse van onze machines kunnen worden gebruikt, bent u altijd verzekerd van een snelle levering.

Presentatie van uw product is erg belangrijk. De schalen van Danpak zorgen ervoor dat de presentatie van uw producten er voor de eindgebruiker zo aantrekkelijk mogelijk uitziet. Wij ontwikkelen serveer­ en menuschalen in de meest uiteenlopende soorten en maten. Hoekig of rond, maar ook glad of bewerkt. Tot ons brede assortiment behoren ook seizoensgebonden producten, zoals barbecue vleesschalen in diverse uitvoeringen.